Welkom bij SAVIJ

Hebt u een slagerij? Bent u groenteboer? Bloemist? Uitbater van een restaurant? Hebt u een kledingwinkel? Of gewoon particulier? Dan bent ú aan het goede adres. U hebt namelijk levensmiddelen, bloemen en allerhande belangrijke producten te koelen. Of u wilt uw huis of zaak perfect op temperatuur houden voor u en uw personeel. Van harte welkom bij SaVij, dé specialist in koel-/vriestechniek. Wij bieden koel-/vriesproducten en airco's aan. Voor zowel producent als mensen, uit deze regio want bij ons staat het persoonlijke contact voorop. Wij nodigen u dan ook uit contact op te nemen voor meer informatie!

Koeltechniek

Vanzelfsprekend kunt u ook op ons rekenen voor de levering en het onderhoud van koel- en vriesinstallaties. Wij staan continu voor u klaar; met betrokken en deskundige medewerkers, slimme adviezen en een razendsnelle service!

 

Airconditioning

SAVIJ is helemaal thuis in de wereld van airconditioning. Van een allereerste advies, de juiste keuze in systemen, de inrichting van uw ruimte tot en met de uiteindelijke montage en het onderhoud ervan. Bij airconditioning draait het om professioneel maatwerk. Uw wensen, eisen en ruimte bepalen uw keuze. Wij helpen u graag.

 

Klimaatbeheersing

SAVIJ biedt professionele oplossingen voor welke omgeving dan ook. Een optimaal klimaat doet wonderen. En dat merkt u meteen. Aan uw gevoel, uw huid, uw prestaties en uw resultaten. Zoveel ruimtes, zoveel systemen, zoveel mogelijkheden. Wij helpen u graag bij alle keuzes. SAVIJ verbetert uw klimaat, dat voelt u direct!