Airconditioning en klimaatbeheersing

Wij zijn een kleinschalig bedrijf met een groot assortiment. Daardoor zijn wij in staat onze producten af te stemmen op uw wensen. Wij splitsen u niet één merk in de maag, maar doen zaken met verschillende leveranciers van a-merken. Zo weet u zeker dat er gehandeld wordt naar de verschillende mogelijkheden, afgestemd op u!

 

Bedrijven, winkels en particulieren kunnen bij ons terecht voor de perfecte regeling van de woon- en werkomgeving. Wij bieden zowel een enkele airconditioner aan als grote partijen voor bedrijven.

 

  • Airconditioning en warmtepompen
    • Designunits
    • Cassetteunits
    • Wandmodellen
    • Inbouwairco's

 

Onze 1001 modellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen voor de perfecte temperatuur in zomer én winter; de airconditioning wordt namelijk steeds vaker aangeschaft als verwarming. Logisch, het is vele malen energiezuiniger dan gas én hij geeft direct warmte af. Bovendien reguleert de airconditioner de warmte zelf, u hoeft enkel de gewenste temperatuur op te geven. Dit is dan ook bijvoorbeeld zeer geschikt voor uw aanbouw waar u vermogen tekort komt op de bestaande cv-installatie of waar problemen zijn met de aanleg van leidingen. In de zomer is de airconditioning de perfecte verkoeling in huis, winkels of bij bedrijven. De airconditioning koelt de lucht én filtert deze waarmee het bacteriën doodt. Ideaal voor de astmapatiënt of voor de volle werkvloer waar de ruimte te weinig gelucht kan worden.

Meer informatie? Laat uw gegevens achter!

Wilt u meer informatie over klimaatbeheersing van SaVij? Laat uw contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

<widget><id>4</id><onload>onLoadForm</onload></widget>